Therapy With Love
offer with logo

Terapie ABA

Centrul “Therapy with love” oferă servicii complete de terapie ABA pentru copiii de minim 1,5 ani, ce includ:

– Evaluarea inițială a copilului

– Plan de interventie individualizat

– Coordonare lunară

– Grupuri de socializare

Fiecare copil va beneficia de evaluarea inițială, pe baza căreia, se va stabili planul de intervenție

 individualizat și tipul de terapie cel mai potrivit pentru copil. Planul de intervenție cuprinde programele și modalitățile de lucru cele mai potrivite pentru fiecare copil, ce vor fi adaptate și modificate periodic, în funcție de progresul copilului.

De asemenea, pentru fiecare copil, se va realiza, lunar, o ședință de coordonare, unde echipa (terapeut, coordonator, părinti, shadow, etc.) va stabili cum se va modifica programul de intervenție, în funcție de evoluția copilului. Pentru copiii ce au dificultăți de adaptare la mediul social, centrul “Therapy With Love” vine în ajutorul lor, organizând grupuri săptămânale de socializare, în cadrul cărora vom realiza activități menite sa sporească interacțiunea dintre copii, să-i ajute să se integreze mai ușor în mediul școlar, să-i învețe să-și verbalizeze nevoile, dorințele etc.

Consiliere părinti, educatori, shadow:

Pentru ca terapia ABA să funcționeze perfect, este nevoie de o întreagă echipă, nu doar de terapeuți, deoarece principiile terapiei trebuie aplicate, de cele mai multe ori, de toate persoanele ce intră în contact cu copilul, în toate mediile în care acesta se află, nu doar în camera de terapie. De aceea centrul “Therapy with love” vine în ajutorul părinților, a educatorilor, a shadow-ului, etc, oferind consiliere și îndrumare, astfel încât toate persoanele implicate activ în viata copilului să-i poată oferi sprijinul de care acesta are nevoie, fiind la rândul lor sprijiniți și consiliați de terapeuții centrului.

Consiliere copii

Centrul “Therapy with love” oferă consiliere psihologică pentru copiii ce au dificultăți de integrare în mediul academic, probleme emoționale, de socializare, care au trecut recent printr-o traumă, etc. Pentru o evaluare completă a copilului și a dificultăților cu care acesta se confruntă, testele proiective vor avea un rol important, dar și informațiile legate de trecutul copilului și istoricul familiar al acestuia, cât și disponibilitatea lui de a participa la consiliere.

Grupuri de dezvoltare personala

“Therapy with love” a conceput special pentru copiii dornici de distracție și activități interesante, dar și pentru copiii mai timizi, retrași, cu dificultăți de comunicare, grupuri de dezvoltare personală, organizate pe grupe de vârstă (3-5 ani, 6-8 ani, 9-11 ani etc.). În cadrul acestor grupuri copiii dumneavoastră vor învăța ce înseamnă prietenia, respectul, lucrul în echipă, cât de importantă este comunicarea, ajutorul reciproc, participând la activități concepute special pentru grupa lor de vârsta.